voorbereiding workshop appeltjes

Categorie├źn:Nieuwe projecten
Diaan

Een tijdje terug ben ik gevraagd om een workshop te geven. Deze dames willen graag een hanger voor aan hun tas vilten in de vorm van een appeltje. Dus ben ik lekker aan de slag gegaan om van te voren voorbeelden te vilten. Eigenlijk vind ik dit ook een erg leuk idee…misschien omdat mijn appelbomen op dit moment helemaal vol zitten met heerlijke appels. Ook mijn perenbomen bulken van de peren dus waarschijnlijk worden er ook straks wat toffe peren gevilt…haha inspiratie genoeg! Maargoed….eerst de appel workshop…en misschien bak ik er ook nog wel een lekkere appeltaart bij……

IMG_4045

vilt in mooie appel kleurtjes uitgeknipt.

IMG_4046

alle partjes aan elkaar gezet.

IMG_4048

even priegelen……maar dan zie je meteen al resultaat….en dan opvullen.

IMG_4052

tada!…twee hippe appelhangers.

Liefs….Diaan

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>