Vakantie voorbij!

Categorie├źn:Nieuwe projecten
Diaan

Na drie weken klussen aan ons nieuwe huis…( en even een weekendje weg) zit de vakantie er weer op. Nu gaan we ons weer volop storten op het vilten want het herfst seizoen…( hoe naar dit voor sommige zal klinken) komt er weer aan. Maar voor een vilter zoals ik, is dit een geweldig seizoen. De bladeren verkleuren in mooie tinten…pompoenen langs de weg….egeltjes ritselen door de tuin….kortom…..tijd om mijn herfst tinten gekleurd vilt tevoorschijn te halen. Al is het nog wat vroeg voor de herfst maar na de vakantie begint het wel te kriebelen.

Zoals sommige misschien weten liggen al mijn patronen in kasten en stapels in de garage door de verhuizing dus het wordt alleen al een hele uitdaging om de goede patronen te vinden! Maar ik weet dat straks hier een mooie ruimte voor komt dus nu even chaotisch…rommelig…zoekend vilten. Ach…..nog even geduld! In ieder geval heb ik al mooie tinten vilt klaar liggen en ga ik weer volop aan de slag!

IMG_3955[1]

Lieve groetjes,
Diaan

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>