Hoera!!!! mijn nieuwe website is klaar

Categorieën:Overige
Diaan

Het stond al een tijdje op de agenda maar…..nu is het zover….EEN SPIKSPLINTER NIEUWE WEBSITE!!!! Een prachtige website gemaakt door mijn dochter….voel me super trots…het ziet er GEWELDIG uit. maar nu….HELP! ik moet gaan bloggen…oftewel….dingen aan jullie gaan vertellen waarvan ik nog niet weet wat de dingen zullen gaan zijn (rare zin eigenlijk).

Okee, dan nu even wat serieuzer en zal ik eerst wat vertellen over deze website. Onder het kopje Vilt kan je al mijn (naja, de meeste en leukste), projecten vinden die ik tot nu toe heb gemaakt! Neem even een kijkje! Onder het kopje Blog vind je, natuurlijk…mijn blogs. En, zoals ik net al heb uitgelegd, wordt het nog even afwachten waar dat over gaat, waarschijnlijk over van alles en nog wat, maar natuurlijk vooral over vilten.

Onder het kopje markten kan je zien op welke markten ik allemaal sta (al zullen de markten er nog niet veel zijn dit jaar vanwege het bouwen van een huis….nou ja…het huis staat er nu maar er moet nog veel gebeuren). In ieder geval gaan we nu weer lekker door met Diaans viltfantasie want wees eerlijk…ik stond een tijdje stil. Nu super blij met deze mooie website en ik hoop dat jullie hem ook erg mooi vinden!

Graag hoor ik ook van jullie wat jullie vinden van deze website en van de dingen die ik maak! Je kan daarom ook overal je reactie op de website achterlaten.

Pffffff……..zo…mijn eerste blog staat erop!
Lieve groetjes Diaan

2 Reacties

 1. Romy
  14 augustus 2016 at 5:16 pm

  Leuke blog! Veel blog plezier 🙂

  Groetjes,
  Romy

 2. Sheel
  14 augustus 2016 at 8:02 pm

  Netjes meiden!!! en blogse Diaan 🙂

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>